~~hepsi~~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~~en iyi hepsi sitesi üye ol mutlu ol~~

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

grup hepsiyi 1 kız çıldırttı

2 posters
YazarMesaj
~~cosmetas~~
Admin
Admin
~~cosmetas~~

masum : grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Masum
rep sayısı :
grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Left_bar_bleue999 / 100999 / 100grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Right_bar_bleue

madalya : grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Madalya
rep ver : grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Terazi

grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Empty
MesajKonu: grup hepsiyi 1 kız çıldırttı   grup hepsiyi 1 kız çıldırttı I_icon_minitimeÇarş. Mart 12, 2008 10:13 pm

12 yaşında bir kız grup hepsi ye ''bu grup hepsi üyeleri sigara içio.ayrıca içtikten sora da parfüm sıkmayı unutuyo. iirenç kokuyo. sevmiyorum zaten onlarıı'' dedi. Grup Hepsi bu laflara çok sinirlendi ve şöyle bir gönderme yaptı:
- sigara içmiyoruz. ayrıca bizi sevmiyorsan da bize hakaret etmek
çözüm değildir! 4YÜZ FANI olabilirsin... fakat artık bizim fanlarımızı rahatsız etmeye,bize ve onlara hakaret etmeye hakkın yok! bir sorun konuşularak çözülür ve bu böyle devam eder! artık sizinle konuşulmuyor! diyen GRUP HEPSİ üyeleri kıza çok kızdıklarını bir daha böyle haber duymak istemediklerini söylediler. aynı zamanda bir röpörtajda :
RÖPÖRTAJCI: Size gelen 4yüz fanlarından hakaretler var. ne diyorsunuz bu duruma?
EREN: Ben artık böyle şeyleri takmıyorum,umarsamıyorum. Bizi seven sever,sevmeyen ise bizimle uğraşmasın lütfen..
CEMRE: Evet gerçekten bende çok sıkıldım. Lütfen bize hakaret etmeyi bırakın 4YÜZ FANLARI!
YASEMİN: Ben yorum yapmak istemiyorum! ama bizi rahatsız ediyorlar...
GÜLÇİN: LÜTFEN BİZE HAKARET ETMEYİNİZ!!
(alıntıdır)
http://hepsicigenclik.forum-canada.com
!!!...Nr_Name...!!!
hepsici
hepsici
!!!...Nr_Name...!!!

masum : grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Masum
rep sayısı :
grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Left_bar_bleue700 / 100700 / 100grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Right_bar_bleue

madalya : grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Madalya
rep ver : grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Terazi

grup hepsiyi 1 kız çıldırttı Empty
MesajKonu: Geri: grup hepsiyi 1 kız çıldırttı   grup hepsiyi 1 kız çıldırttı I_icon_minitimePaz Mart 16, 2008 2:47 pm

abi ayıp ediyolarr yaaa hepsi fanları 4 yüz fanlarına öle diyorlarmıı aaaaayıpp yanii yeterr yanii olurmuu öle şeyy her zaman her yerdee hepsi 1 numaraaa Mad ayuıp oluyoo yanii Evil or Very Mad Sad bunu yazdımm ayıpp yaneee

grup hepsiyi 1 kız çıldırttı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» grup hepsi haberler