~~hepsi~~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~~en iyi hepsi sitesi üye ol mutlu ol~~

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

bir hackerin wasiyeti...

YazarMesaj
YoShY1905
moderatör
moderatör
YoShY1905

masum : bir hackerin wasiyeti... Masum
rep sayısı :
bir hackerin wasiyeti... Left_bar_bleue500 / 100500 / 100bir hackerin wasiyeti... Right_bar_bleue

madalya : bir hackerin wasiyeti... Madalya
rep ver : bir hackerin wasiyeti... Terazi

bir hackerin wasiyeti... Empty
MesajKonu: bir hackerin wasiyeti...   bir hackerin wasiyeti... I_icon_minitimeCuma Mart 14, 2008 9:19 pm

Domaindlx'ten Almış Olduğum 100 Mb'lık Web Alanımı Sevgilime Bırakıyorum.

2- 50 E-Mail Adresimi örümceğe Bırakıyorum. Seninkilerle Arşiv Yaparsın

3- Msn Listemdeki Kız Arkadaşlarımı Babama Bırakıyorum.

4- Bilgisayarımdaki Hack Dokumanları The-KOBAY'a Bırakıyorum.

5- Ses Kartım Ve Harddisk’imi, Dayıoğlu Hunter'a Bırakıyorum.

6- Download Etmek İçin Günlerce Uğraştığım Video, Mp3 Ve Java Scriptlerimi ematx'a Bırakıyorum.

7- Bozuk Mouse’umu Emoser'a Bırakıyorım

8- Monitörümü bLackstar'a Bırakıyorum

9- Cd'lerimi Kimseye Bırakmıyorum, Onları Da Benimle Gömün!

10- Geçen Ay Gelen 60 Ytl'lik Telefon Faturamı, Ölene Kadar Ödeyememişsem Geciktirmeden Ödeyin; Gözüm Açık Gitmeyim!..

11- Öldükten Birkaç Gün Sonra Eğer Siz Kullanmayacaksanız; Züperonline, Hortnet, Makbanknet, Yamukbanknet, Çısbanknet, Vızvıznet Zartzurtnet Sınırsız İnternet Aboneliklerimi İptal Edin Ki, Gereksiz Yere Kredi Kartımdan Para Tahsil Edip Durmasınlar.

12- Emri Vaki Olduktan Sonra Bütün Gücünüzle Gayret Ederek, Enb*kzirve100'deki Hitimi Arttırın Ve Beni Zirveye Taşıtın. Arttırmazsanız Öbür Dünyada İki Elim Yakanızdadır.

13- Beni Defnetmenizden Sonra Diğer Tarafta İmkan Bulur Bulmaz Derhal Online Olacağım Ve Sizlerle Bağlantı Kurmaya Çalısacağım. Bu Yüzden Geceleri Msn'de Online Olun.

14- Az Önceki Şık Gerçekleşirse, Beni Arkadaş Listenize Ekleyin, Nankörlük Etmeyin, Yoksa Hacklerim.

15- Sevgilim, Sağda Solda Chat Yaptığını Duymayayım, Yoksa Hortlar Gelirim.

16- Mütemadiyen Benim Ruhumu Çağırmayı Deneyin ; Ey Ruh Geldinse 3 Mail Yolla Deyin.

17- Gelmişsem Bilgisayarı Reset'leyin.

18- Ben Öldükten Sonra Web Sitesi Filan Yaparsanız Bana Da iınk Verin. *Küfür Yasaktır* Kullanılanlara Ekleyin.

19- Gözlerim Yavaş Yavaş Kapanmaya Başladı, Çabuk Söyleyin Bana Şu Anki, Hit Durumum Nedir?

20- Biraz Kenara Çekilin Şöyle, Ölmeden Önce Son Bir Kez Msn’de Chat Yapmak İstiyorum.

21- Aah, Ölüyorum Galiba, Çabuk Söyleyin Virüs’ü Kim Yolladı Bana , Öğrenin De Rahat Rahat Öleyim.. Söyleyin.... Küt!

bir hackerin wasiyeti...
1 sayfadaki 1 sayfası