Domaindlx'ten Almış Olduğum 100 Mb'lık Web Alanımı Sevgilime Bırakıyorum.
2- 50 E-Mail Adresimi örümceğe Bırakıyorum. Seninkilerle Arşiv Yaparsın
3- Msn Listemdeki Kız Arkadaşlarımı Babama Bırakıyorum.
4- Bilgisayarımdaki Hack Dokumanları The-KOBAY'a Bırakıyorum.
5- Ses Kartım Ve Harddisk’imi, Dayıoğlu Hunter'a Bırakıyorum.
6- Download Etmek İçin Günlerce Uğraştığım Video, Mp3 Ve Java Scriptlerimi ematx'a Bırakıyorum.
7- Bozuk Mouse’umu Emoser'a Bırakıyorım
8- Monitörümü bLackstar'a Bırakıyorum
9- Cd'lerimi Kimseye Bırakmıyorum, Onları Da Benimle Gömün!
10- Geçen Ay Gelen 60 Ytl'lik Telefon Faturamı, Ölene Kadar Ödeyememişsem Geciktirmeden Ödeyin; Gözüm Açık Gitmeyim!..
11- Öldükten Birkaç Gün Sonra Eğer Siz Kullanmayacaksanız; Züperonline, Hortnet, Makbanknet, Yamukbanknet, Çısbanknet, Vızvıznet Zartzurtnet Sınırsız İnternet Aboneliklerimi İptal Edin Ki, Gereksiz Yere Kredi Kartımdan Para Tahsil Edip Durmasınlar.
12- Emri Vaki Olduktan Sonra Bütün Gücünüzle Gayret Ederek, Enb*kzirve100'deki Hitimi Arttırın Ve Beni Zirveye Taşıtın. Arttırmazsanız Öbür Dünyada İki Elim Yakanızdadır.
13- Beni Defnetmenizden Sonra Diğer Tarafta İmkan Bulur Bulmaz Derhal Online Olacağım Ve Sizlerle Bağlantı Kurmaya Çalısacağım. Bu Yüzden Geceleri Msn'de Online Olun.
14- Az Önceki Şık Gerçekleşirse, Beni Arkadaş Listenize Ekleyin, Nankörlük Etmeyin, Yoksa Hacklerim.
15- Sevgilim, Sağda Solda Chat Yaptığını Duymayayım, Yoksa Hortlar Gelirim.
16- Mütemadiyen Benim Ruhumu Çağırmayı Deneyin ; Ey Ruh Geldinse 3 Mail Yolla Deyin.
17- Gelmişsem Bilgisayarı Reset'leyin.
18- Ben Öldükten Sonra Web Sitesi Filan Yaparsanız Bana Da iınk Verin. *Küfür Yasaktır* Kullanılanlara Ekleyin.
19- Gözlerim Yavaş Yavaş Kapanmaya Başladı, Çabuk Söyleyin Bana Şu Anki, Hit Durumum Nedir?
20- Biraz Kenara Çekilin Şöyle, Ölmeden Önce Son Bir Kez Msn’de Chat Yapmak İstiyorum.
21- Aah, Ölüyorum Galiba, Çabuk Söyleyin Virüs’ü Kim Yolladı Bana , Öğrenin De Rahat Rahat Öleyim.. Söyleyin.... Küt!